Dera Ghazi Khan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dera Ghazi Khan in Dera Ghazi Khan (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dera Ghazi Khan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dera Ghazi Khan.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Dera Ghazi Khan
IATA code: DEA
ICAO code: OPDG
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5803 kilometer vliegen naar Dera Ghazi Khan in Dera Ghazi Khan. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dera Ghazi Khan is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dera Ghazi Khan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dera Ghazi Khan in Dera Ghazi Khan (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dera Ghazi Khan in Dera Ghazi Khan (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Dera Ghazi Khan, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
sky is clear
18/13°C 20 km/h, NNE 19% 765.82 mmHg
tue mar 5
overcast clouds
21/14°C 13 km/h, N 15% 765.07 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
23/15°C 22 km/h, NNW 14% 761.31 mmHg
thu mar 7
sky is clear
22/16°C 16 km/h, N 23% 762.82 mmHg
fri mar 8
sky is clear
23/17°C 11 km/h, NNE 22% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.