Desroches

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Desroches in Desroches (Seychellen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Desroches. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Desroches.
vlag van Seychellen
Vliegveld: Desroches
IATA code: DES
ICAO code: FSDR
Hoofdstad van Seychellen: Victoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7922 kilometer vliegen naar Desroches in Desroches. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Desroches is Indian/Mahe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Desroches op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Desroches in Desroches (Seychellen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Desroches in Desroches (Seychellen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Desroches, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
29/19°C 11 km/h, ESE 49% 757.56 mmHg
sun jul 21
heavy intensity rain
17/16°C 12 km/h, W 93% 759.06 mmHg
mon jul 22
broken clouds
22/16°C 25 km/h, N 64% 763.57 mmHg
tue jul 23
sky is clear
23/17°C 23 km/h, NNE 55% 765.07 mmHg
wed jul 24
light rain
23/15°C 30 km/h, NNE 52% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Seychellen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode SCR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Seychellen is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Seychellen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +248 of 00248.