Dessie

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Combolcha in Dessie (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dessie. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dessie.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Combolcha
IATA code: DSE
ICAO code: HADC
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5551 kilometer vliegen naar Combolcha in Dessie. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dessie is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Combolcha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Combolcha in Dessie (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Combolcha in Dessie (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Dessie, ET
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
18/14°C 8 km/h, WNW 58% 762.82 mmHg
wed jun 7
light rain
21/15°C 15 km/h, ENE 47% 761.31 mmHg
thu jun 8
scattered clouds
22/16°C 19 km/h, ENE 38% 761.31 mmHg
fri jun 9
overcast clouds
22/17°C 14 km/h, NE 36% 761.31 mmHg
sat jun 10
broken clouds
22/17°C 18 km/h, NE 35% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.