Devils Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Devils Lake in Devils Lake (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Devils Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Devils Lake.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Devils Lake
IATA code: DVL
ICAO code: KDVL
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6726 kilometer vliegen naar Devils Lake in Devils Lake. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Devils Lake is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Devils Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Devils Lake in Devils Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Devils Lake in Devils Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Devils Lake, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
sky is clear
27/16°C 30 km/h, WNW 44% 750.81 mmHg
thu jun 13
sky is clear
22/13°C 33 km/h, WNW 46% 757.56 mmHg
fri jun 14
sky is clear
22/16°C 18 km/h, S 53% 761.31 mmHg
sat jun 15
moderate rain
20/20°C 23 km/h, S 87% 753.81 mmHg
sun jun 16
moderate rain
18/15°C 39 km/h, WSW 43% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.