Devonport

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Devonport in Devonport (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Devonport. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Devonport.
vlag van Australië
Vliegveld: Devonport
IATA code: DPO
ICAO code: YDPO
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16887 kilometer vliegen naar Devonport in Devonport. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Devonport is Australia/Hobart en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Devonport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Devonport in Devonport (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Devonport in Devonport (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Devonport, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
13/13°C 20 km/h, E 93% 766.57 mmHg
wed jun 7
heavy intensity rain
15/14°C 32 km/h, NNE 89% 764.32 mmHg
thu jun 8
heavy intensity rain
14/11°C 29 km/h, NNE 88% 753.06 mmHg
fri jun 9
moderate rain
10/8°C 41 km/h, WNW 64% 755.31 mmHg
sat jun 10
light rain
12/9°C 34 km/h, WNW 79% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.