Dezful

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dezful in Dezful (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dezful. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dezful.
vlag van Iran
Vliegveld: Dezful
IATA code: DEF
ICAO code: OIAD
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4120 kilometer vliegen naar Dezful in Dezful. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dezful is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dezful op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dezful in Dezful (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dezful in Dezful (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Dezful, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
overcast clouds
39/34°C 24 km/h, WSW 10% 754.56 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
41/34°C 27 km/h, W 10% 753.81 mmHg
thu jun 8
few clouds
42/36°C 31 km/h, W 11% 753.06 mmHg
fri jun 9
scattered clouds
43/35°C 22 km/h, WSW 8% 751.56 mmHg
sat jun 10
sky is clear
45/38°C 20 km/h, WSW 6% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.