Dhahran

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhahran. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhahran.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: King Abdulaziz AB
IATA code: DHA
ICAO code: OEDR
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4735 kilometer vliegen naar King Abdulaziz AB in Dhahran. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhahran is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van King Abdulaziz AB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dhahran, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
41/38°C 38 km/h, NNW 29% 747.81 mmHg
fri jul 19
sky is clear
40/35°C 31 km/h, N 34% 747.06 mmHg
sat jul 20
sky is clear
40/36°C 28 km/h, N 34% 746.31 mmHg
sun jul 21
sky is clear
41/37°C 29 km/h, N 36% 747.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
42/38°C 30 km/h, N 28% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.