Dhahran

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhahran. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhahran.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: King Abdulaziz AB
IATA code: DHA
ICAO code: OEDR
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4735 kilometer vliegen naar King Abdulaziz AB in Dhahran. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhahran is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van King Abdulaziz AB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld King Abdulaziz AB in Dhahran (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Dhahran, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
few clouds
34/30°C 22 km/h, NNE 47% 753.81 mmHg
wed jun 7
sky is clear
37/32°C 25 km/h, NNE 34% 754.56 mmHg
thu jun 8
sky is clear
38/33°C 22 km/h, ENE 33% 753.81 mmHg
fri jun 9
sky is clear
38/33°C 19 km/h, NE 30% 751.56 mmHg
sat jun 10
sky is clear
38/32°C 25 km/h, NNE 34% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.