Dhaka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zia International in Dhaka (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhaka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhaka.
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Zia International
IATA code: DAC
ICAO code: VGZR
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7644 kilometer vliegen naar Zia International in Dhaka. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhaka is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zia International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zia International in Dhaka (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zia International in Dhaka (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Dhaka, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
34/30°C 28 km/h, SSE 59% 749.31 mmHg
sun jul 21
light rain
33/28°C 28 km/h, SSE 63% 750.06 mmHg
mon jul 22
moderate rain
30/27°C 25 km/h, SE 78% 750.81 mmHg
tue jul 23
moderate rain
32/28°C 28 km/h, SSE 68% 749.31 mmHg
wed jul 24
light rain
32/29°C 23 km/h, SSE 65% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bangladesh

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.