Dhala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dhala in Dhala (Jemen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhala.
vlag van Jemen
Vliegveld: Dhala
IATA code: DHL
ICAO code:
Hoofdstad van Jemen: Sanaa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5557 kilometer vliegen naar Dhala in Dhala. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhala is Asia/Aden en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dhala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dhala in Dhala (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dhala in Dhala (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dhala, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 19
moderate rain
33/28°C 18 km/h, SSE 65% 749.31 mmHg
sat jul 20
light rain
33/27°C 19 km/h, SE 63% 750.06 mmHg
sun jul 21
moderate rain
30/27°C 23 km/h, ESE 74% 750.06 mmHg
mon jul 22
light rain
31/27°C 21 km/h, E 70% 751.56 mmHg
tue jul 23
moderate rain
31/27°C 25 km/h, ESE 74% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jemen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode YER.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jemen is 230 V en stekkers hebben de code A / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jemen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +967 of 00967.