Dhamar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dhamar in Dhamar (Jemen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhamar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhamar.
vlag van Jemen
Vliegveld: Dhamar
IATA code: DMR
ICAO code:
Hoofdstad van Jemen: Sanaa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5464 kilometer vliegen naar Dhamar in Dhamar. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhamar is Asia/Aden en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dhamar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dhamar in Dhamar (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dhamar in Dhamar (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Dhamar, YE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
25/19°C 27 km/h, W 33% 756.06 mmHg
sun jul 21
light rain
25/19°C 28 km/h, WNW 36% 757.56 mmHg
mon jul 22
light rain
26/21°C 28 km/h, W 26% 756.81 mmHg
tue jul 23
light rain
26/19°C 31 km/h, W 33% 757.56 mmHg
wed jul 24
heavy intensity rain
23/15°C 24 km/h, W 44% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jemen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode YER.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jemen is 230 V en stekkers hebben de code A / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jemen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +967 of 00967.