Dhangarhi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dhangarhi in Dhangarhi (Nepal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dhangarhi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dhangarhi.
vlag van Nepal
Vliegveld: Dhangarhi
IATA code: DHI
ICAO code: VNDH
Hoofdstad van Nepal: Kathmandu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6592 kilometer vliegen naar Dhangarhi in Dhangarhi. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dhangarhi is Asia/Kathmandu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dhangarhi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dhangarhi in Dhangarhi (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dhangarhi in Dhangarhi (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Dhangadhi, NP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
scattered clouds
23/16°C 15 km/h, W 42% 762.07 mmHg
wed mar 6
broken clouds
25/17°C 12 km/h, WSW 34% 760.56 mmHg
thu mar 7
sky is clear
27/17°C 16 km/h, W 23% 759.06 mmHg
fri mar 8
sky is clear
27/18°C 12 km/h, W 22% 759.06 mmHg
sat mar 9
sky is clear
29/19°C 10 km/h, WSW 22% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nepal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode NPR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nepal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nepal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +977 of 00977.