Dharamsala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gaggal Airport in Dharamsala (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dharamsala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dharamsala.
vlag van India
Vliegveld: Gaggal Airport
IATA code: DHM
ICAO code: VIGG
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6012 kilometer vliegen naar Gaggal Airport in Dharamsala. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dharamsala is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gaggal Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gaggal Airport in Dharamsala (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gaggal Airport in Dharamsala (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Dharamsala, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 24
light rain
23/20°C 12 km/h, NE 83% 750.81 mmHg
thu jul 25
moderate rain
23/20°C 10 km/h, NE 82% 750.81 mmHg
fri jul 26
moderate rain
23/20°C 10 km/h, NNE 86% 750.81 mmHg
sat jul 27
moderate rain
23/21°C 11 km/h, SSW 89% 753.06 mmHg
sun jul 28
light rain
21/21°C 8 km/h, SSW 99% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.