Dharavandhoo Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dharavandhoo Island in Dharavandhoo Island (Maldiven). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dharavandhoo Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dharavandhoo Island.
vlag van Maldiven
Vliegveld: Dharavandhoo Island
IATA code: DRV
ICAO code:
Hoofdstad van Maldiven: Male

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8095 kilometer vliegen naar Dharavandhoo Island in Dharavandhoo Island. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dharavandhoo Island is Indian/Maldives en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dharavandhoo Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dharavandhoo Island in Dharavandhoo Island (Maldiven). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dharavandhoo Island in Dharavandhoo Island (Maldiven). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maldiven

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rufiyaa. Valutacode MVR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maldiven is 230 V en stekkers hebben de code D / G / J / K / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maldiven te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +960 of 00960.