Dibrugarh

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dibrugarh in Dibrugarh (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dibrugarh. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dibrugarh.
vlag van India
Vliegveld: Dibrugarh
IATA code: DIB
ICAO code: VEMN
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7642 kilometer vliegen naar Dibrugarh in Dibrugarh. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dibrugarh is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dibrugarh op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dibrugarh in Dibrugarh (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dibrugarh in Dibrugarh (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Dibrugarh, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
scattered clouds
37/30°C 9 km/h, WNW 44% 751.56 mmHg
wed jun 7
few clouds
40/32°C 14 km/h, W 25% 750.81 mmHg
thu jun 8
sky is clear
40/32°C 17 km/h, WSW 26% 750.81 mmHg
fri jun 9
light rain
39/28°C 22 km/h, SSW 34% 749.31 mmHg
sat jun 10
heavy intensity rain
37/25°C 19 km/h, NNE 41% 748.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.