Diebougou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Diebougou in Diebougou (Burkina Faso). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Diebougou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Diebougou.
vlag van Burkina Faso
Vliegveld: Diebougou
IATA code: XDE
ICAO code: DFOU
Hoofdstad van Burkina Faso: Ouagadougou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4653 kilometer vliegen naar Diebougou in Diebougou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Diebougou is Africa/Ouagadougou en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Diebougou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Diebougou in Diebougou (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Diebougou in Diebougou (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Diébougou, BF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
light rain
37/33°C 11 km/h, WSW 25% 757.56 mmHg
sun mar 26
scattered clouds
38/30°C 14 km/h, SW 25% 756.81 mmHg
mon mar 27
light rain
35/30°C 19 km/h, SSW 35% 757.56 mmHg
tue mar 28
light rain
37/29°C 16 km/h, SSW 31% 756.81 mmHg
wed mar 29
light rain
37/32°C 17 km/h, SSW 30% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Burkina Faso

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Burkina Faso is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Burkina Faso te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +226 of 00226.