Dien Bien Phu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dien Bien in Dien Bien Phu (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dien Bien Phu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dien Bien Phu.
vlag van Vietnam
Vliegveld: Dien Bien
IATA code: DIN
ICAO code: VVDB
Hoofdstad van Vietnam: Hanoi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8679 kilometer vliegen naar Dien Bien in Dien Bien Phu. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dien Bien Phu is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dien Bien op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dien Bien in Dien Bien Phu (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dien Bien in Dien Bien Phu (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Dien Bien Phu, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
sky is clear
34/21°C 13 km/h, W 17% 756.06 mmHg
wed mar 6
sky is clear
36/22°C 10 km/h, W 14% 756.06 mmHg
thu mar 7
sky is clear
37/23°C 9 km/h, WSW 20% 756.06 mmHg
fri mar 8
few clouds
35/20°C 8 km/h, E 27% 756.06 mmHg
sat mar 9
light rain
34/21°C 7 km/h, E 34% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vietnam

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam is 220 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.