Dieppe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dieppe in Dieppe (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dieppe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dieppe.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Dieppe
IATA code: DPE
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 359 kilometer vliegen naar Dieppe in Dieppe. Een vlucht duurt ongeveer 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dieppe is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dieppe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dieppe in Dieppe (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dieppe in Dieppe (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Arrondissement de Dieppe, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
light rain
6/5°C 24 km/h, S 84% 760.56 mmHg
wed mar 6
light rain
8/4°C 10 km/h, SE 76% 766.57 mmHg
thu mar 7
few clouds
10/6°C 23 km/h, ESE 65% 763.57 mmHg
fri mar 8
scattered clouds
10/8°C 33 km/h, ESE 62% 753.06 mmHg
sat mar 9
light rain
11/8°C 30 km/h, SE 65% 745.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.