Dikson

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dikson in Dikson (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dikson. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dikson.
vlag van Rusland
Vliegveld: Dikson
IATA code: DKS
ICAO code: UODD
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4079 kilometer vliegen naar Dikson in Dikson. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dikson is Asia/Krasnoyarsk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dikson op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dikson in Dikson (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dikson in Dikson (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Dikson, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
2/-0°C 20 km/h, SSE 84% 752.31 mmHg
wed jun 7
moderate rain
6/1°C 29 km/h, SE 71% 749.31 mmHg
thu jun 8
light snow
-0/-0°C 26 km/h, SW 98% 753.81 mmHg
fri jun 9
few clouds
-0/-0°C 14 km/h, W 96% 754.56 mmHg
sat jun 10
light snow
-1/-0°C 12 km/h, W 90% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.