Dili

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Presidente Nicolau Lobato International in Dili (Oost-Timor). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dili. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dili.
vlag van Oost-Timor
Vliegveld: Presidente Nicolau Lobato International
IATA code: DIL
ICAO code: WPDL
Hoofdstad van Oost-Timor: Dili

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12816 kilometer vliegen naar Presidente Nicolau Lobato International in Dili. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dili is Asia/Dili en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Presidente Nicolau Lobato International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Presidente Nicolau Lobato International in Dili (Oost-Timor). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Presidente Nicolau Lobato International in Dili (Oost-Timor). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Dili, TL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
light rain
29/28°C 10 km/h, N 66% 757.56 mmHg
tue apr 23
moderate rain
28/28°C 8 km/h, NNW 81% 758.31 mmHg
wed apr 24
light rain
29/28°C 10 km/h, NNE 67% 756.81 mmHg
thu apr 25
light rain
29/28°C 11 km/h, SW 73% 757.56 mmHg
fri apr 26
light rain
29/27°C 11 km/h, S 72% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oost-Timor

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oost-Timor is 220 V en stekkers hebben de code C / E / F / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oost-Timor te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +670 of 00670.