Dimbokro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dimbokro in Dimbokro (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dimbokro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dimbokro.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Dimbokro
IATA code: DIM
ICAO code: DIDK
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5140 kilometer vliegen naar Dimbokro in Dimbokro. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dimbokro is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dimbokro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dimbokro in Dimbokro (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dimbokro in Dimbokro (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Dimbokro, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
moderate rain
26/22°C 12 km/h, SSW 79% 760.56 mmHg
sun jul 21
light rain
26/22°C 11 km/h, SW 76% 761.31 mmHg
mon jul 22
overcast clouds
26/22°C 9 km/h, S 75% 762.82 mmHg
tue jul 23
light rain
26/23°C 10 km/h, SSW 72% 762.82 mmHg
wed jul 24
light rain
28/22°C 9 km/h, SSW 63% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.