Dipolog

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dipolog in Dipolog (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dipolog. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dipolog.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Dipolog
IATA code: DPL
ICAO code: RPMG
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11101 kilometer vliegen naar Dipolog in Dipolog. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dipolog is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dipolog op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dipolog in Dipolog (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dipolog in Dipolog (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Dipolog City, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
scattered clouds
28/25°C 22 km/h, NE 72% 759.81 mmHg
wed mar 6
light rain
29/26°C 18 km/h, ENE 75% 757.56 mmHg
thu mar 7
light rain
29/26°C 23 km/h, NE 70% 757.56 mmHg
fri mar 8
light rain
29/25°C 25 km/h, NE 68% 758.31 mmHg
sat mar 9
light rain
28/26°C 24 km/h, ENE 76% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.