Dirranbandi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dirranbandi in Dirranbandi (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dirranbandi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dirranbandi.
vlag van Australië
Vliegveld: Dirranbandi
IATA code: DRN
ICAO code: YDBI
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16021 kilometer vliegen naar Dirranbandi in Dirranbandi. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dirranbandi is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dirranbandi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dirranbandi in Dirranbandi (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dirranbandi in Dirranbandi (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Dirranbandi, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 21
sky is clear
16/10°C 23 km/h, SSW 46% 768.07 mmHg
mon jul 22
sky is clear
16/11°C 15 km/h, S 46% 770.32 mmHg
tue jul 23
sky is clear
17/12°C 13 km/h, ESE 41% 770.32 mmHg
wed jul 24
scattered clouds
19/14°C 18 km/h, NNE 33% 765.82 mmHg
thu jul 25
sky is clear
22/17°C 36 km/h, N 39% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.