Djambala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Djambala in Djambala (Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Djambala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Djambala.
vlag van Republiek Congo
Vliegveld: Djambala
IATA code: DJM
ICAO code: FCBD
Hoofdstad van Republiek Congo: Brazzaville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6170 kilometer vliegen naar Djambala in Djambala. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Djambala is Africa/Brazzaville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Djambala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Djambala in Djambala (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Djambala in Djambala (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Djambala, CG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 24
scattered clouds
28/24°C 12 km/h, NNW 45% 762.07 mmHg
thu jul 25
scattered clouds
31/26°C 13 km/h, WSW 37% 760.56 mmHg
fri jul 26
scattered clouds
30/24°C 16 km/h, WSW 38% 759.06 mmHg
sat jul 27
sky is clear
30/25°C 15 km/h, WSW 38% 759.06 mmHg
sun jul 28
few clouds
30/24°C 17 km/h, W 33% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +242 of 00242.