Djerba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Djerba-Zarzis in Djerba (Tunesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Djerba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Djerba.
vlag van Tunesië
Vliegveld: Djerba-Zarzis
IATA code: DJE
ICAO code: DTTJ
Hoofdstad van Tunesië: Tunis

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2106 kilometer vliegen naar Djerba-Zarzis in Djerba. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Djerba is Africa/Tunis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Djerba-Zarzis op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Djerba-Zarzis in Djerba (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Djerba-Zarzis in Djerba (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 3, 2023 - Sat
Djerba, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
light rain
23/19°C 11 km/h, SSE 65% 760.56 mmHg
mon jun 5
overcast clouds
22/19°C 10 km/h, NE 73% 760.56 mmHg
tue jun 6
sky is clear
23/20°C 13 km/h, NE 72% 761.31 mmHg
wed jun 7
light rain
27/24°C 12 km/h, ENE 61% 759.81 mmHg
thu jun 8
light rain
25/23°C 14 km/h, ENE 73% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tunesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode TND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tunesië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tunesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +216 of 00216.