Djougou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Djougou in Djougou (Benin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Djougou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Djougou.
vlag van Benin
Vliegveld: Djougou
IATA code: DJA
ICAO code: DBBD
Hoofdstad van Benin: Porto-Novo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4746 kilometer vliegen naar Djougou in Djougou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Djougou is Africa/Porto-Novo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Djougou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Djougou in Djougou (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Djougou in Djougou (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Djougou, BJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
moderate rain
22/21°C 15 km/h, NE 95% 759.81 mmHg
sun jul 21
light rain
23/22°C 14 km/h, SW 90% 761.31 mmHg
mon jul 22
light rain
23/22°C 9 km/h, SW 88% 762.82 mmHg
tue jul 23
light rain
26/22°C 12 km/h, S 76% 762.07 mmHg
wed jul 24
moderate rain
25/21°C 12 km/h, WSW 82% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Benin

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Benin is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Benin te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +229 of 00229.