Djougou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Djougou in Djougou (Benin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Djougou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Djougou is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Benin
Vliegveld: Djougou
IATA code: DJA
ICAO code: DBBD
Hoofdstad van Benin: Porto-Novo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4746 kilometer vliegen naar Djougou in Djougou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Djougou is Africa/Porto-Novo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Djougou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Benin is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Benin te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +229 of 00229.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Djougou in (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Djougou in Djougou (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Djougou, BJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
scattered clouds
38/26°C 15 km/h, E 10% 756.81 mmHg
thu mar 4
broken clouds
37/27°C 15 km/h, ESE 19% 756.06 mmHg
fri mar 5
sky is clear
41/29°C 3 km/h, ESE 17% 755.31 mmHg
sat mar 6
sky is clear
40/32°C 4 km/h, SE 21% 756.81 mmHg
sun mar 7
overcast clouds
40/28°C 4 km/h, SE 24% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.