Dobo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dobo Airport in Dobo (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dobo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dobo.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Dobo Airport
IATA code: DOB
ICAO code: WAPD
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13081 kilometer vliegen naar Dobo Airport in Dobo. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dobo is Asia/Jayapura en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dobo Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dobo Airport in Dobo (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dobo Airport in Dobo (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dobo, GM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
30/26°C 14 km/h, SW 66% 759.81 mmHg
fri jul 19
moderate rain
31/26°C 13 km/h, SW 64% 760.56 mmHg
sat jul 20
light rain
32/26°C 21 km/h, SW 60% 759.06 mmHg
sun jul 21
light rain
31/28°C 21 km/h, WSW 62% 759.06 mmHg
mon jul 22
broken clouds
31/27°C 20 km/h, W 63% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.