Doha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Doha International in Doha (Qatar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Doha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Doha.
vlag van Qatar
Vliegveld: Doha International
IATA code: DOH
ICAO code: OTBD
Hoofdstad van Qatar: Doha

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4920 kilometer vliegen naar Doha International in Doha. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Doha is Asia/Qatar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Doha International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Doha International in Doha (Qatar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Doha International in Doha (Qatar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Doha, QA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
44/39°C 32 km/h, NNW 19% 747.81 mmHg
fri jul 19
overcast clouds
44/35°C 32 km/h, NNW 18% 746.31 mmHg
sat jul 20
sky is clear
44/35°C 27 km/h, NNE 19% 745.56 mmHg
sun jul 21
scattered clouds
43/36°C 29 km/h, NNE 21% 747.06 mmHg
mon jul 22
sky is clear
44/37°C 34 km/h, N 23% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Qatar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode QAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Qatar is 240 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Qatar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +974 of 00974.