Dominica

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Melville Hall in Dominica (Dominica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dominica. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dominica.
vlag van Dominica
Vliegveld: Melville Hall
IATA code: DOM
ICAO code: TDPD
Hoofdstad van Dominica: Roseau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7027 kilometer vliegen naar Melville Hall in Dominica. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dominica is America/Dominica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Melville Hall op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Melville Hall in Dominica (Dominica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Melville Hall in Dominica (Dominica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Dominica, DM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
light rain
22/21°C 20 km/h, ENE 75% 762.07 mmHg
tue mar 5
scattered clouds
23/21°C 16 km/h, ENE 64% 761.31 mmHg
wed mar 6
broken clouds
23/22°C 15 km/h, SE 68% 761.31 mmHg
thu mar 7
light rain
24/22°C 18 km/h, ESE 74% 762.07 mmHg
fri mar 8
light rain
23/23°C 15 km/h, E 80% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Dominica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominica is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-766 of 00-766.