Donetsk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Donetsk International Airport in Donetsk (Oekraïne). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Donetsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Donetsk.
vlag van Oekraïne
Vliegveld: Donetsk International Airport
IATA code: DOK
ICAO code: UKCC
Hoofdstad van Oekraïne: Kiev

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2372 kilometer vliegen naar Donetsk International Airport in Donetsk. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Donetsk is Europe/Kiev en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Donetsk International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Donetsk International Airport in Donetsk (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Donetsk International Airport in Donetsk (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Donetsk, UA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
scattered clouds
3/0°C 26 km/h, ESE 43% 771.82 mmHg
wed feb 28
scattered clouds
4/1°C 22 km/h, ESE 39% 774.07 mmHg
thu feb 29
few clouds
4/2°C 18 km/h, ESE 46% 771.82 mmHg
fri mar 1
overcast clouds
5/3°C 16 km/h, ESE 50% 769.57 mmHg
sat mar 2
sky is clear
6/3°C 23 km/h, ESE 51% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oekraïne

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Hryvnia. Valutacode UAH.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oekraïne is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oekraïne te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +380 of 00380.