Dongguan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dongguan in Dongguan (Sri Lanka). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dongguan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dongguan.
vlag van Sri Lanka
Vliegveld: Dongguan
IATA code: DGM
ICAO code:
Hoofdstad van Sri Lanka: Colombo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9198 kilometer vliegen naar Dongguan in Dongguan. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dongguan is Asia/Colombo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dongguan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dongguan in Dongguan (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dongguan in Dongguan (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Dongguan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
light rain
33/31°C 21 km/h, S 53% 753.81 mmHg
sun jul 14
light rain
34/31°C 20 km/h, SE 51% 754.56 mmHg
mon jul 15
broken clouds
35/30°C 23 km/h, SE 49% 755.31 mmHg
tue jul 16
light rain
33/30°C 24 km/h, ESE 57% 755.31 mmHg
wed jul 17
light rain
34/29°C 25 km/h, ESE 53% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sri Lanka

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode LKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sri Lanka is 230 V en stekkers hebben de code D / G / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sri Lanka te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +94 of 0094.