Dornoch

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dornoch in Dornoch (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dornoch. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dornoch.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Dornoch
IATA code: DOC
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 833 kilometer vliegen naar Dornoch in Dornoch. Een vlucht duurt ongeveer 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dornoch is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dornoch op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dornoch in Dornoch (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dornoch in Dornoch (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Dornoch, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
sky is clear
13/9°C 12 km/h, E 62% 771.82 mmHg
sat jun 3
scattered clouds
16/10°C 14 km/h, ENE 58% 771.07 mmHg
sun jun 4
few clouds
15/11°C 13 km/h, E 66% 771.07 mmHg
mon jun 5
sky is clear
15/11°C 17 km/h, ENE 66% 771.82 mmHg
tue jun 6
broken clouds
14/10°C 14 km/h, ENE 63% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.