Dos Lagunas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dos Lagunas in Dos Lagunas (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dos Lagunas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dos Lagunas.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Dos Lagunas
IATA code: DON
ICAO code:
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8759 kilometer vliegen naar Dos Lagunas in Dos Lagunas. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dos Lagunas is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dos Lagunas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dos Lagunas in Dos Lagunas (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dos Lagunas in Dos Lagunas (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Dos Lagunas, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 3
overcast clouds
2/-1°C 10 km/h, N 94% 743.31 mmHg
sun jun 4
light snow
2/1°C 12 km/h, WSW 84% 759.81 mmHg
mon jun 5
rain and snow
3/-0°C 13 km/h, NNE 84% 741.06 mmHg
tue jun 6
rain and snow
3/2°C 23 km/h, WNW 95% 743.31 mmHg
wed jun 7
light snow
1/-1°C 21 km/h, NW 87% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.