Dourados

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dourados in Dourados (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dourados. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dourados.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Dourados
IATA code: DOU
ICAO code: SSDO
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10092 kilometer vliegen naar Dourados in Dourados. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dourados is America/Campo_Grande en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dourados op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dourados in Dourados (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dourados in Dourados (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Dourados, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
moderate rain
29/23°C 19 km/h, NNW 62% 759.06 mmHg
mon apr 15
moderate rain
26/22°C 17 km/h, NNE 82% 759.06 mmHg
tue apr 16
heavy intensity rain
25/21°C 18 km/h, NNW 87% 760.56 mmHg
wed apr 17
light rain
22/20°C 13 km/h, SSE 88% 763.57 mmHg
thu apr 18
light rain
26/20°C 12 km/h, E 50% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.