Drummond

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Drummond in Drummond (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Drummond. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Drummond.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Drummond
IATA code: DRU
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7530 kilometer vliegen naar Drummond in Drummond. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Drummond is America/Denver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Drummond op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Drummond in Drummond (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Drummond in Drummond (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Drummond, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
sky is clear
20/10°C 28 km/h, SSE 37% 765.07 mmHg
tue mar 5
sky is clear
26/18°C 15 km/h, NNE 23% 763.57 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
28/14°C 19 km/h, SSE 14% 762.07 mmHg
thu mar 7
sky is clear
25/11°C 22 km/h, SSE 28% 765.82 mmHg
fri mar 8
scattered clouds
30/15°C 13 km/h, SSE 15% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.