Dryden

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dryden Municipal in Dryden (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dryden. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dryden.
vlag van Canada
Vliegveld: Dryden Municipal
IATA code: YHD
ICAO code: CYHD
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6281 kilometer vliegen naar Dryden Municipal in Dryden. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dryden is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dryden Municipal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dryden Municipal in Dryden (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dryden Municipal in Dryden (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Dryden, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun aug 14
moderate rain
25/17°C 9 km/h, NNW 61% 762.82 mmHg
mon aug 15
broken clouds
25/19°C 12 km/h, SSE 51% 762.82 mmHg
tue aug 16
overcast clouds
24/19°C 14 km/h, SSE 51% 765.07 mmHg
wed aug 17
light rain
25/18°C 12 km/h, SSW 60% 764.32 mmHg
thu aug 18
light rain
23/17°C 19 km/h, WSW 67% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.