Dschang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dschang in Dschang (Kameroen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dschang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dschang.
vlag van Kameroen
Vliegveld: Dschang
IATA code: DSC
ICAO code: FKKS
Hoofdstad van Kameroen: Yaounde

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5191 kilometer vliegen naar Dschang in Dschang. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dschang is Africa/Douala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dschang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dschang in Dschang (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dschang in Dschang (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Dschang, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
moderate rain
22/17°C 5 km/h, NNW 84% 762.07 mmHg
mon jun 5
moderate rain
22/17°C 5 km/h, ENE 78% 761.31 mmHg
tue jun 6
moderate rain
19/16°C 7 km/h, W 97% 762.07 mmHg
wed jun 7
light rain
18/17°C 6 km/h, WNW 96% 762.82 mmHg
thu jun 8
light rain
22/17°C 9 km/h, W 79% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kameroen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kameroen is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kameroen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +237 of 00237.