Dubai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dubai in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dubai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dubai.
vlag van Verenigde Arabische Emiraten
Vliegveld: Dubai
IATA code: DXB
ICAO code: OMDB
Hoofdstad van Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5168 kilometer vliegen naar Dubai in Dubai. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dubai is Asia/Dubai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dubai op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dubai in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dubai in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Dubai, AE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
37/37°C 23 km/h, NW 46% 747.06 mmHg
sun jun 23
sky is clear
38/33°C 25 km/h, NNW 44% 748.56 mmHg
mon jun 24
sky is clear
37/33°C 23 km/h, NW 40% 748.56 mmHg
tue jun 25
sky is clear
37/33°C 27 km/h, WNW 43% 747.06 mmHg
wed jun 26
sky is clear
35/33°C 16 km/h, NW 59% 745.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Arabische Emiraten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dirham. Valutacode AED.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Arabische Emiraten is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Arabische Emiraten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +971 of 00971.