Dumai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pinang Kampai in Dumai (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dumai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dumai.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Pinang Kampai
IATA code: DUM
ICAO code: WIBD
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10322 kilometer vliegen naar Pinang Kampai in Dumai. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dumai is Asia/Jakarta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pinang Kampai op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pinang Kampai in Dumai (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pinang Kampai in Dumai (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Dumai, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
moderate rain
28/25°C 5 km/h, WNW 85% 757.56 mmHg
mon jun 5
moderate rain
34/24°C 6 km/h, NNE 51% 756.06 mmHg
tue jun 6
light rain
25/23°C 5 km/h, WSW 94% 758.31 mmHg
wed jun 7
light rain
33/24°C 4 km/h, SW 52% 756.81 mmHg
thu jun 8
light rain
34/25°C 6 km/h, SSE 48% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.