Durazno

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Santa Bernardina in Durazno (Uruguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Durazno. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Durazno.
vlag van Uruguay
Vliegveld: Santa Bernardina
IATA code: DZO
ICAO code: SUDU
Hoofdstad van Uruguay: Montevideo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11229 kilometer vliegen naar Santa Bernardina in Durazno. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Durazno is America/Montevideo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Santa Bernardina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Santa Bernardina in Durazno (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Santa Bernardina in Durazno (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Durazno, UY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
20/17°C 11 km/h, NE 86% 755.31 mmHg
sun jun 23
light rain
12/7°C 27 km/h, S 88% 760.56 mmHg
mon jun 24
scattered clouds
11/9°C 26 km/h, SSE 66% 768.07 mmHg
tue jun 25
few clouds
10/7°C 18 km/h, ESE 61% 770.32 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
9/6°C 20 km/h, W 68% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Uruguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode UYU.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Uruguay is 220 V en stekkers hebben de code C / F / I / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Uruguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +598 of 00598.