Dwangwa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dwangwa in Dwangwa (Malawi). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dwangwa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dwangwa.
vlag van Malawi
Vliegveld: Dwangwa
IATA code: DWA
ICAO code: KDWA
Hoofdstad van Malawi: Lilongwe

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7789 kilometer vliegen naar Dwangwa in Dwangwa. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dwangwa is Africa/Blantyre en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dwangwa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dwangwa in Dwangwa (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dwangwa in Dwangwa (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Dwangwa, MW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
24/19°C 17 km/h, ESE 49% 766.57 mmHg
mon jun 24
few clouds
24/19°C 21 km/h, SE 54% 765.82 mmHg
tue jun 25
sky is clear
24/20°C 20 km/h, SE 51% 765.82 mmHg
wed jun 26
light rain
24/22°C 20 km/h, S 58% 765.07 mmHg
thu jun 27
light rain
22/20°C 20 km/h, SSE 65% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Malawi

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwacha. Valutacode MWK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Malawi is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Malawi te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +265 of 00265.