Dwyer

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dwyer Air Base in Dwyer (Afghanistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dwyer. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dwyer.
vlag van Afghanistan
Vliegveld: Dwyer Air Base
IATA code: DWR
ICAO code:
Hoofdstad van Afghanistan: Kabul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5833 kilometer vliegen naar Dwyer Air Base in Dwyer. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dwyer is Asia/Kabul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dwyer Air Base op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dwyer Air Base in Dwyer (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dwyer Air Base in Dwyer (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Dwyer, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
26/19°C 36 km/h, WSW 32% 757.56 mmHg
wed jun 7
sky is clear
26/20°C 30 km/h, WSW 16% 757.56 mmHg
thu jun 8
sky is clear
27/23°C 27 km/h, SW 9% 758.31 mmHg
fri jun 9
overcast clouds
25/21°C 28 km/h, SW 9% 759.81 mmHg
sat jun 10
few clouds
27/23°C 32 km/h, SW 9% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Afghanistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Afghani. Valutacode AFN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Afghanistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Afghanistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +93 of 0093.