Dysart

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dysart in Dysart (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dysart. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dysart.
vlag van Australië
Vliegveld: Dysart
IATA code: DYA
ICAO code: YDYS
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15553 kilometer vliegen naar Dysart in Dysart. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dysart is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dysart op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dysart in Dysart (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dysart in Dysart (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Dysart, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
moderate rain
23/19°C 18 km/h, ESE 50% 762.07 mmHg
mon may 20
moderate rain
22/20°C 26 km/h, SSW 80% 756.81 mmHg
tue may 21
moderate rain
23/12°C 37 km/h, SW 84% 749.31 mmHg
wed may 22
broken clouds
16/13°C 26 km/h, NW 66% 758.31 mmHg
thu may 23
sky is clear
20/15°C 19 km/h, SSE 57% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.