Dzaoudzi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dzaoudzi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dzaoudzi.
vlag van Mayotte
Vliegveld: Dzaoudzi
IATA code: DZA
ICAO code: FMCZ
Hoofdstad van Mayotte: Mamoudzou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8213 kilometer vliegen naar Dzaoudzi in Dzaoudzi. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dzaoudzi is Indian/Mayotte en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dzaoudzi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Dzaoudzi, YT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
broken clouds
26/24°C 25 km/h, SSE 66% 764.32 mmHg
fri jul 19
overcast clouds
26/24°C 23 km/h, SSE 71% 762.82 mmHg
sat jul 20
scattered clouds
25/25°C 27 km/h, SSE 64% 762.82 mmHg
sun jul 21
scattered clouds
25/25°C 19 km/h, SE 67% 763.57 mmHg
mon jul 22
scattered clouds
26/25°C 17 km/h, S 57% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mayotte

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mayotte is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mayotte te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +262 of 00262.