Dzaoudzi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Dzaoudzi is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Dzaoudzi
IATA code: DZA
ICAO code: FMCZ

Hoofdstad van Mayotte: Mamoudzou
Aantal inwoners: 159042
vlag van Mayotte

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dzaoudzi is Indian/Mayotte en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dzaoudzi op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mayotte en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +262 of 00262.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dzaoudzi in Dzaoudzi (Mayotte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Dzaoudzi. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Dzaoudzi, YT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
broken clouds
28/27°C 14 km/h, NE 66% 760.56 mmHg
sat dec 5
light rain
28/28°C 1 km/h, ESE 70% 760.56 mmHg
sun dec 6
light rain
28/28°C 6 km/h, NE 67% 759.81 mmHg
mon dec 7
light rain
28/28°C 5 km/h, SSW 68% 760.56 mmHg
tue dec 8
sky is clear
28/28°C 4 km/h, SSE 67% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.