Eagle Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eagle Lake in Eagle Lake (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eagle Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eagle Lake.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Eagle Lake
IATA code: ELA
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8144 kilometer vliegen naar Eagle Lake in Eagle Lake. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eagle Lake is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eagle Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eagle Lake in Eagle Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eagle Lake in Eagle Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Eagle Lake, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
light rain
31/22°C 28 km/h, E 65% 757.56 mmHg
sun jun 11
light rain
33/25°C 23 km/h, SSW 54% 756.81 mmHg
mon jun 12
few clouds
33/23°C 21 km/h, S 52% 759.06 mmHg
tue jun 13
few clouds
33/25°C 28 km/h, S 51% 757.56 mmHg
wed jun 14
broken clouds
34/27°C 26 km/h, SSW 48% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.