Eagle Pass

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Maverick Co in Eagle Pass (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eagle Pass. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eagle Pass.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Maverick Co
IATA code: EGP
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8470 kilometer vliegen naar Maverick Co in Eagle Pass. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eagle Pass is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Maverick Co op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Maverick Co in Eagle Pass (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Maverick Co in Eagle Pass (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Eagle Pass, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
32/28°C 27 km/h, SSE 56% 763.57 mmHg
sun jun 23
light rain
32/28°C 22 km/h, ESE 47% 759.81 mmHg
mon jun 24
scattered clouds
32/28°C 23 km/h, ESE 55% 759.06 mmHg
tue jun 25
scattered clouds
34/30°C 29 km/h, SE 48% 758.31 mmHg
wed jun 26
few clouds
34/30°C 28 km/h, SE 46% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.