Ekibastuz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ekibastuz in Ekibastuz (Kazachstan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ekibastuz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ekibastuz.
vlag van Kazachstan
Vliegveld: Ekibastuz
IATA code: EKB
ICAO code: UASB
Hoofdstad van Kazachstan: Astana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4632 kilometer vliegen naar Ekibastuz in Ekibastuz. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ekibastuz is Asia/Almaty en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ekibastuz op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ekibastuz in Ekibastuz (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ekibastuz in Ekibastuz (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Ekibastuz, KZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 1
sky is clear
21/17°C 31 km/h, NW 28% 756.81 mmHg
sat jul 2
sky is clear
23/17°C 26 km/h, NNW 28% 757.56 mmHg
sun jul 3
scattered clouds
22/19°C 15 km/h, WNW 37% 757.56 mmHg
mon jul 4
broken clouds
27/23°C 24 km/h, WSW 25% 751.56 mmHg
tue jul 5
light rain
24/16°C 44 km/h, WNW 44% 740.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kazachstan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tenge. Valutacode KZT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kazachstan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kazachstan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Comments are closed.