El Bagre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Bagre in El Bagre (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Bagre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Bagre.
vlag van Colombia
Vliegveld: El Bagre
IATA code: EBG
ICAO code:
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8630 kilometer vliegen naar El Bagre in El Bagre. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Bagre is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Bagre op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Bagre in El Bagre (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Bagre in El Bagre (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
El Bagre, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
light rain
29/25°C 8 km/h, NNW 76% 758.31 mmHg
mon apr 15
moderate rain
33/24°C 8 km/h, NNW 55% 756.81 mmHg
tue apr 16
moderate rain
34/24°C 7 km/h, N 54% 756.81 mmHg
wed apr 17
moderate rain
30/25°C 5 km/h, NNE 70% 758.31 mmHg
thu apr 18
moderate rain
27/24°C 8 km/h, NNE 92% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.