El Banco

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Bernado in El Banco (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Banco. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Banco.
vlag van Colombia
Vliegveld: San Bernado
IATA code: ELB
ICAO code: SKBC
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8448 kilometer vliegen naar San Bernado in El Banco. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Banco is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Bernado op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Bernado in El Banco (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Bernado in El Banco (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
El Banco, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
moderate rain
34/24°C 8 km/h, NW 57% 758.31 mmHg
fri may 24
moderate rain
27/25°C 4 km/h, W 92% 758.31 mmHg
sat may 25
moderate rain
31/24°C 7 km/h, SSW 65% 759.06 mmHg
sun may 26
moderate rain
28/24°C 11 km/h, SE 79% 759.06 mmHg
mon may 27
light rain
31/25°C 9 km/h, N 58% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.