El Bayadh

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Bayadh in El Bayadh (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Bayadh. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Bayadh.
vlag van Algerije
Vliegveld: El Bayadh
IATA code: EBH
ICAO code: DAOY
Hoofdstad van Algerije: Algiers

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2088 kilometer vliegen naar El Bayadh in El Bayadh. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Bayadh is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Bayadh op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Bayadh in El Bayadh (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Bayadh in El Bayadh (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
El Bayadh, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
31/26°C 30 km/h, ESE 15% 761.31 mmHg
sun jun 23
sky is clear
30/24°C 29 km/h, NNW 17% 759.81 mmHg
mon jun 24
sky is clear
30/25°C 24 km/h, NNW 11% 758.31 mmHg
tue jun 25
light rain
31/26°C 65 km/h, W 17% 758.31 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
34/29°C 47 km/h, S 15% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.