El Dorado

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Dorado in El Dorado (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Dorado. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Dorado.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: El Dorado
IATA code: EDK
ICAO code: KEQA
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7470 kilometer vliegen naar El Dorado in El Dorado. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Dorado is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Dorado op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Dorado in El Dorado (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Dorado in El Dorado (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
El Dorado, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
broken clouds
22/14°C 18 km/h, WSW 35% 757.56 mmHg
fri may 24
sky is clear
21/10°C 17 km/h, WSW 35% 756.81 mmHg
sat may 25
sky is clear
18/10°C 18 km/h, WSW 41% 759.06 mmHg
sun may 26
sky is clear
22/12°C 15 km/h, W 27% 761.31 mmHg
mon may 27
sky is clear
24/13°C 16 km/h, WSW 34% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.